Massagedans Openbaar
Massage-dans is een liefdevolle, afgestemde dans waarin we elkaar zacht en vanuit het hart aanraken en zachtjes masseren. (meer info zie onderaan!)Over massagedans:
Heb je ervaring met Biodanza, massage, Tantric Dance, Tantra of iets soortgelijks?
Vind je het leuk om helemaal in contact met elkaar te dansen en elkaar ook liefdevol aan te raken? Gaat het bij jou ook om intensiteit, sensualiteit en overgave, zonder dat je er gespannen van wordt of dat je seksuele verwachtingen hebt?
Dan is Massagedans echt iets voor jou.
We beginnen de workshop met een meditatie om in je hart te komen.
Daarna begeleiden wij je met fijne oefeningen om helemaal bij jezelf en in je lijf te komen. En we nodigen uit om op lichte en liefdevolle wijze in contact met elkaar te komen op een manier die goed voelt en waarbij jij in contact altijd je grenzen mag aangeven.
Om helemaal in ons gevoel en overgave te komen en te blijven, wordt er zo min mogelijk gepraat op de dansvloer.
informatie:
Wil je op de hoogte worden gehouden van de massagedans evenementen meld je dan aan als lid bij deze groep. https://www.facebook.com/groups/151435975214762/?fref=ts
Als je meer informatie wilt over massagedans in al haar facetten, lees dan de website eens door: www.massage-dans.nl. Bij vragen over de dans kun je ook een mailtje sturen aan: massagedans@gmail.com Minder weergeven

Datums van de workshops:
- geen datums gevonden -
(u bent op dit moment niet ingelogd. Indien u bent ingelogd kan het zijn dat u meer workshops te zien krijgt.)Reacties
Heeft u deze cursus gevolg kunt u hieronder een reactie geven over hoe u het ervaren heeft
Laat een reactie achter
Home
inloggen | kalender | foto's
WORKSHOPS
';
';
×