Tibetan Pulsing & Divine dance
Divine Dance & Tibetaanse Pulsing (Tantra)

Tibetaanse Pulsing Healing is een oeroude vorm van tantra die op healing is gericht. We leren onze bio-electriciteit aan te wakkeren en vandaar kunnen we door energie te delen bepaalde organen of delen van het lichaam in evenwicht brengen. Ons vertrekpunt is altijd t hart. 🧡
Divine dance is een intuitieve dans. We maken ons lichaam los, wakkeren onze energie en vitaliteit aan en laten alles los wat niet meer bij ons hoort. Vanuit dit vertrekpunt bewegen we in meer subtiele lagen en maken we contact met ons hart en een gevoel van vrede.
Als je niet heel het weekend kunt is het ook mogelijk om gedeeltelijk mee te doen.

Abhaya neemt je mee op speelse wijze naar een diepe ontspanning en verbinding met jezelf.
Het lichaam is een schat aan gelukzaligheid, plezier, stilte en bovendien boordevol waardevolle informatie als we de tijd nemen er naar te luisteren... Door in beweging te komen maken we hier contact mee.

!!!!Speciale thematiek Tibeataanse Tantra!!!!
We kijken naar de zgn. ‘cycle’ van die week en van de opvolgende week. Elke twee weken is er namelijk een nieuw orgaan/lichaamsdeel op de voorgrond, met bijbehorende oefeningen om deze stukken in evenwicht te brengen.
Naast dat er elke twee weken een nieuwe cyclus start, staan er ook elke dag bepaalde energien op de voorgrond, zij bejinvloeden ons. We zullen ook kijken naar de dagenergie en hierbij zullen we eveneens bijpassende oefeningen doen.

Wie is Abhaya?
Abhaya (1980) werkt al sinds 20 jaar om aan de hand van beweging in hogere bewustzijnstoestanden te komen. Ze geeft al enige jaren in Uruguay (Zuid Amerika) Divine Dance, Tibetaanse tantra en Integraal Massages & Yoga onder de gemeenschappelijke noemer 'Movimiento Divino', wat zoveel betekend als; Goddelijke beweging.
Ze werkt intuitief, er is een plan/structuur, maar in het moment kan het nog alle kanten op gaan.
Ze woont al bijna 10 jaar in Uruguay in een community (zuid-amerika) Zij heeft een opleiding bewegingexpressie aan de dansacademy in NL gedaan, is docente biodanza, ze heeft 7 jaar tai Chi bij n chineese meester gevolgd, vele jaren 5 ritmes gedanst, doet yoga. Ze geeft sinds 2 jaar massages (en massage cursusen) in Uruguay. Ze woont al 10 jaar in een community waar ze haar kwaliteiten heeft gedeeld en alles heeft geleerd over Tibetaanse Tantra (pulsing) van een leerling van Dheeraj (een sinyasin van Osho) .
Ze heeft in de loop der jaren een eigen stijl ontwikkeld.
De community waar Abhaya woont is een internationale community in 'the middle of nowhere' in de pampas van hartje Uruguay. Iedereen heeft het objectief oprecht naar binnen te kijken en alles los te laten wat niet autentiek is. Het is een zeer oprechte zoektocht naar het ware zelf. Er worden dagelijks meditaties gedaan, zowel actief als passief. Daarnaast worden de dagelijkse zaken zoveel mogelijk vanuit een meditative houding gedaan.
Het samenleven staat centraal. Het leren leven in een groep en alle ups en downs die daarbij komen kijken.
Verder streeft men zo veel mogelijk zelfvoorzienend te zijn.
Aanmelden en prijzen zie www.ateljee13b.nl of bel of mail Nanna 06-53748816

Prijzen
Zaterdag 10.30 - 22.30 uur € 99,00
Zondag 10.30 - 17.00 uur  € 77,00
Als je niet beide dagen kunt mag je ook inschrijven voor 1 dag

De prijzen zijn richtprijzen. Geef vanuit je hartGrxxtjes,
Abhaya en NannaDatums van de workshops:
- geen datums gevonden -
(u bent op dit moment niet ingelogd. Indien u bent ingelogd kan het zijn dat u meer workshops te zien krijgt.)Reacties
Heeft u deze cursus gevolg kunt u hieronder een reactie geven over hoe u het ervaren heeftHome
';
';
×